Nasi Goreng-Stir-Fry de orez cu pui si creveti

Postat de JustLoveCookin in Fructe de mare
1 Feb 2011 | 8683 vizualizari

Nasi goreng, in Indonezia si Malaezia inseamna orez prajit.Acest deliciu este considerat felul de mancare national al Indoneziei (este mancat chiar si la micul dejun) si mai este renumit si pentru varietatea ingredientelor cu care poate fi preparat,cu orez parboiled,sau cu bob lung,doar cu peste,cu tamarind,etc.Se gaseste si in cele mai luxoase restaurante,insa il veti intalni des si la coltul strazii.Trecand peste detalii,va prezint Nasi goreng !

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 01.02.2011, 10:32
sant prima si tare mi-ar placea sa gust nu am mai mancat asa ceva dar dupa ingredientele folosite nu poate fi decat foarte bun
la 01.02.2011, 12:43
super iar titlu este demential de-a dreptul....
la 01.02.2011, 14:57
Este buuuuuuuuuunnnnn bunnnnn de tot ! Recomand insistent
la 01.02.2011, 21:04
ce frumos arata..e si bun desigur
la 01.02.2011, 21:25
delicios
la 01.02.2011, 22:57
ai scris titlul cu Papyrus
la 03.02.2011, 11:27
Da... )) Like it !!
la 04.02.2011, 11:26
exista si mix de condimente gata preparat pentru nasi goreng! http://www.asianhomegourmet-online.ro/gama-de-produse/condimente-indoneziene-65.html sunt super ok, nu mai alerg dupa toate condimentele
la 13.02.2011, 18:13
arata foarte bine, o trec la favorite
la 09.05.2011, 15:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking