Postat de Mama_Lizica in Aperitive / Garnituri 10 Feb 2010 | 27819 vizualizari
Nautul e foarte satios, e un bun digestiv si poate fi folosit sub multe forme, de la ciorbe, la pasta humus (cu ulei de susan) sau prajit si condimentat.
la 10.02.2010, 13:37 interesant,ingenios..felicitari!
la 10.02.2010, 13:56 mmmm....am vazut o reteta asemanatoare la o emisiune pe un canal tv culinar....si mi-a ramas in minte, dar n-am reusit sa o prepar pana acum....dar o sa incerc cu siguranta.....cred ca e delicios si crocant....
la 11.02.2010, 23:14 unde ai fost pana acum Lizica?eu ti-am simtit lipsa;ai stat multisor sa prajesti nautul!
la 24.02.2010, 19:05 am gasit si eu naut in sfarsit si acum ma apuc sa il prajesc..... de-abia astept sa vad cum e ca mi-a plouat in gura de cand l-am vazut prima data.....si de naut vorbeam, nu de altceva....
la 25.02.2010, 11:56 Bravo Madi, sa ne zici cum ti-a iesit!
la 05.04.2010, 18:33 super bun...am facut de atunci de mai multe ori.... rontai la el...de nu te mai saturi...