Naut prajit

Postat de Mama_Lizica in Aperitive / Garnituri
10 Feb 2010 | 27819 vizualizari

Nautul e foarte satios, e un bun digestiv si poate fi folosit sub multe forme, de la ciorbe, la pasta humus (cu ulei de susan) sau prajit si condimentat.

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 10.02.2010, 13:37
interesant,ingenios..felicitari!
la 10.02.2010, 13:56
mmmm....am vazut o reteta asemanatoare la o emisiune pe un canal tv culinar....si mi-a ramas in minte, dar n-am reusit sa o prepar pana acum....dar o sa incerc cu siguranta.....cred ca e delicios si crocant....
la 11.02.2010, 23:14
unde ai fost pana acum Lizica?eu ti-am simtit lipsa;ai stat multisor sa prajesti nautul!
la 24.02.2010, 19:05
am gasit si eu naut in sfarsit si acum ma apuc sa il prajesc..... de-abia astept sa vad cum e ca mi-a plouat in gura de cand l-am vazut prima data.....si de naut vorbeam, nu de altceva....
la 25.02.2010, 11:56
Bravo Madi, sa ne zici cum ti-a iesit!
la 05.04.2010, 18:33
super bun...am facut de atunci de mai multe ori.... rontai la el...de nu te mai saturi...
la 08.05.2011, 13:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking