Negresa cu gem si nuci (de post)

Postat de cristina_s_world in Prajituri
16 Oct 2012 | 6240 vizualizari

Aceasta prajitura de post a fost prima prajitura incercata de mine, cand eram copila. Este o reteta foarte usor de facut si nu necesita ingrediente multe si scumpe, nici tehnici de fabricatie complicate. Rezultatul este o prajitura delicioasa! Ingredientele se masoara cu aceeasi cana/pahar/borcan.

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 16.10.2012, 09:18
buna rau
la 16.10.2012, 09:43
imi place
la 16.10.2012, 09:51
Usor, bun, ieftin... Ce sa vrei mai mult?
la 16.10.2012, 09:57
la 16.10.2012, 10:41
Si eu sunt fan al negresei de post
la 16.10.2012, 11:40
Normal ca se accepta o negresa ieftina!
la 16.10.2012, 15:19
place
la 16.10.2012, 16:22
dar nu inteleg ideea cu dovleacul? Vroiai sa ne sperii?
Reteta super buna
la 16.10.2012, 19:14
la 17.10.2012, 08:44
Dovleacul l-a cioplit junioara mea. Poza in care apare dovleacul este facuta de ea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking