la 05.03.2013, 19:38 Miha, iti multumesc frumos pentru reteta! E perfecta!
la 05.03.2013, 19:43 ce bine arata
la 05.03.2013, 19:45 multumesc frumos Angy!
la 05.03.2013, 21:28 Delicioasa
la 05.03.2013, 21:36 multumesc
la 06.03.2013, 21:01 Superrrr... negresa e preferata mea!
la 28.04.2013, 19:28 Astazi am facut aceasta reteta,este foarte buna ! Vreau sa fac o mica precizare,la crema de branza eu am adaugat 1 1/2 lingura faina deoarece crema nu mi-a iesit o crema pufoasa...(mai degraba apoasa)eu am folosit crema de branza de la Hochland cea clasica.Oricum cu mici emotii,dar a iesit la fel ca cea din poza postata de tine. Iti multumesc din suflet pentru reteta !
Ce fel de crema de branza ai folosit tu ?
la 28.04.2013, 19:57 Nico, ma bucur mult ca ai incercat reteta si ca ti-a placut! Eu am folosit crema de branza Philadelphia