Negrese Americane - Brownies
Postat de mitinita in Prajituri 7 Noi 2010 | 17114 vizualizari
Fara nici un dubiu,romancele se pricep la facut prajituri si dulciuri,sunt experte..Eh,eu nu intru in aceasta categorie. Mie imi plac retetele rapide si nu cred ca as fi in stare sa coc o prajitura cu foi. Paine fac,dar din cea artizanala,care se amesteca cu lingura de lemn,nu-mi place sa ma murdaresc cu aluat.
Reteta asta de negrese se amesteca cu lingura,nu e complicata si ma descurc pana si eu.Nu e mare filozofie.Numai de n-ar avea atatea calorii!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 07.11.2010, 16:22
vreau o bucatica
la 07.11.2010, 16:29
dau cu mare drag... si mai pun de-o portie
la 07.11.2010, 16:39
si eu vreau
la 07.11.2010, 20:37
Negresele sunt printre favoritele mele!
la 08.11.2010, 07:32
gata sapt asta o fac si eu... bv
la 16.11.2010, 09:14
am facut si eu reteta ta sunt fff multumita de cum mi.a eisit , am papat.o deja , e minunata merci mult inca o data pt reteta
la 16.11.2010, 15:27
mersi ca ai incercat-o...cand ne e pofta de ciocolata pe asta o facem,dar se si termina repede,cum trece unul pe langa farfurie cum ia o bucatica...
la 10.12.2010, 21:38
la ce temperatura?
la 11.12.2010, 10:25
nico,originalul zice 350 F,ceea ce vine cam la 177 C.
la 12.12.2010, 00:26
mia iesit dulce si tare cred ca dulce de la cacao
la 12.12.2010, 11:21
nyco,era cacao dulce? eu folosesc neindulcita.Nu trebuie lasata sa se coaca precum alte prajituri.Bagi o scobitoare in ea si cand e inca umeda e gata negresa,altfel se intareste.Am avut si eu un dezastru in bucatarie ieri,dar asa invatam!
la 12.12.2010, 21:56
mersi mitinita.cacaoa era de la copil si da era dulce tare.am sa mai incerc intro zi si am sa-ti zic cum a iesit
la 14.12.2010, 20:13
A iesit prajitura foarte buna.Se vede diferenta: focul mai mic si cacaoa cu mai putin zahar.MERSI si e super usor de facut
COMENTEAZA