O altfel de Pavlova si un happy majorat
Postat de alice_ciobanu in Torturi 9 Apr 2012 | 4817 vizualizari
E Pavlova! Nu va uitati asa urat si nu dati cu parul. Stiu ca va asteptati sa vedeti o Pavlova alba-imaculata, dar am o mica problema cu bezeaua. Nu-mi place bezeaua alba si crocanta. N-aruncati cu pietre! :):D Nu-mi place bezeaua alba si crocanta pentru ca nu-i simt gustul.... hmmm... e alba... te provoaca... musti din ea... si.... a disparut. S-a topit instant! Deci, ce e aia? Imi place bezeaua mai bej-maronie, uscata si crocanta la exterior si moale-lipicioasa la interior. Musti din ea si... nu te mai opresti... parol! si-ai tot gusta-o si gusta-o... mmm... e decadent de dulce.
Astfel c-am pus de-o Pavlova decadenta, bejulie, cu frisca si banane feliate, capsuni (pastrate in compot de peste iarna) un strop de topping si o priza de lime razuita. Sa nu uitam de-o sampanie autohtona, cateva lumanari... si let's get party! E majoratul!!! Love you ma' men!
Ma rog, dupa parerea lui R. trebuia o prajiturica cu ceva bomboane colorate deasupra, ca vorba ceea e-o sarbatoare ce se cere comemorata, nu extaziata :)))
Love you R.!
Inapoi la reteta
|