Orez brun cu ghebe si piept de pui
Postat de simona72 in Pui 28 Ian 2016 | 3129 vizualizari
Orezul brun este un orez nerafinat si spre deosebire de cel alb, contine invelisul si tarata, componente ce furnizeaza componentele nutritionale, care sunt mai bogate in proteine, calciu, magneziu, potasiu, fibre. Orezul alb are un timp de gatire mai scurt, pe cand cel brun, integral, rosu sau negru fierbe mai greu, intr-un interval de timp mai mare.
Pentru persoanele care incearca sa slabeasca sau pentru cei cu diabet, orezul brun poate fi un ajutor de nadejde datorita indicelui glicemic scazut care ajuta la reducerea insulinei.
Poate va sunt de ajutor aceste informatii atunci cand vedeti orezul brun in magazine, poate v-am facut curiosi sa-l incercati si poate chiar aveti nevoie sa-l introduceti in alimentatia voastra. Eu il folosesc de ceva vreme, imi place foarte mult si datorita consistentei si datorita gustului.
Inapoi la reteta
|