Orez brun cu ghebe si piept de pui

Postat de simona72 in Pui
28 Ian 2016 | 3129 vizualizari

Orezul brun este un orez nerafinat si spre deosebire de cel alb, contine invelisul si tarata, componente ce furnizeaza componentele nutritionale, care sunt mai bogate in proteine, calciu, magneziu, potasiu, fibre. Orezul alb are un timp de gatire mai scurt, pe cand cel brun, integral, rosu sau negru fierbe mai greu, intr-un interval de timp mai mare. Pentru persoanele care incearca sa slabeasca sau pentru cei cu diabet, orezul brun poate fi un ajutor de nadejde datorita indicelui glicemic scazut care ajuta la reducerea insulinei. Poate va sunt de ajutor aceste informatii atunci cand vedeti orezul brun in magazine, poate v-am facut curiosi sa-l incercati si poate chiar aveti nevoie sa-l introduceti in alimentatia voastra. Eu il folosesc de ceva vreme, imi place foarte mult si datorita consistentei si datorita gustului. 

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 28.01.2016, 17:38
la 28.01.2016, 18:52
Ce bunatate ai facut, Simo!
la 28.01.2016, 19:11
la 28.01.2016, 19:20
Ce bun o fi!
la 28.01.2016, 20:37
bun, bun rau!
la 28.01.2016, 21:18
Papa bun by Simonel
la 28.01.2016, 21:55
f bun
la 29.01.2016, 12:39
Oleu ce bunatate Acusica ma pornesc sa fac si eu Ador orezul brun , ieri am fiert supa clara de curcan , Piept , am . Mi-ai facut o pofta
la 29.01.2016, 20:37
ce mancarica delicioasa ai preparat!
la 02.02.2016, 11:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking