Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

Postat de MotanLaOale in Slow Cooker
8 Mar 2017 | 4162 vizualizari
Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L

Adaptata dupa o reteta a Gabytzei. Foarte buna a iesit.

Ingrediente

  • 300 g orez
  • 400 g ciuperci de padure
  • 2 cepe
  • 300 g mazare
  • 50 ml ulei
  • sofran
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 900 ml apa

Mod de preparare

Eu am avut in congelator ciuperci de padure, culese asta vara si trebuiau facute.

Ciupercile si mazarea se lasa la dezghetat.

Orezul se spala bine si se lasa in apa rece, 1 ora.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l, se pune uleiul, ceapa, ciupercile, mazarea si orezul.

Se presara cu vegeta, piper, sofran.

Se toarna apa, se amesteca si se pune capacul.

Se pune vasul in aparat, se seteaza pe pozitia High si se lasa 4 ore, amestecand de 2-3 ori.

Se gusta la final si se potriveste de sare.

Se serveste ca atare, cu muraturi sau garnitura la friptura.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci si mazare la slow cooker Crock-Pot 3,5 L" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Varza acra calita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Postat de mitinita

Varza acra calita la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Ceapa se curata, se spala si se taie fasii subtiri sau cubulete. Varza se taie marunt. Separat, intr-o tigaie, se caleste putin ceapa, apoi putin si varza in putin ulei. Vasul din ceramica...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red

Postat de mitinita

Ardei umpluti cu carne de vitel la Crock Pot Slow Cooker 3,5 L Red

Ceapa si morcovii se curata si se dau pe razatoare. Orezul se spala. Patrunjelul si mararul se spala si se taie marunt. Carnea de vitel se da prin masina de tocat. Intr-un bol se pun...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2017, 12:33
bunnn
la 08.03.2017, 12:42
bun
la 08.03.2017, 12:44
foarte bun!
la 08.03.2017, 13:06
Cât de bine arată!
la 08.03.2017, 13:19
Un preparat de post foarte delicios!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking