Orez prajit cu 5 arome
Postat de mitinita in Porc 31 Ian 2014 | 9159 vizualizari
Astazi este Anul Nou Chinezesc si va urez Gong Hey Fat Choy, in cantoneza, ca in mandarina nu stiu.
Si vin cu o reteta simpla, pe care orice iubitor de mancare chinezeasca ar trebui sa stie sa o prepare.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 31.01.2014, 22:12
bunatate!
la 31.01.2014, 22:34
Am cumparat si eu 5 arome chinezesti si nu le-am folosit niciodata, ar fi timpul. Arata foarte bine
la 31.01.2014, 22:37
Va multumesc
la 31.01.2014, 22:39
Irina,clar predomina anasonul stelat,are o aroma tare puternica.
Eu am amestec gata facut,dar cele 5 arome sunt: anasonul stelat,scortisoara chinezeasca,fenicul,nucsoara si piper de Sichuan.
la 31.01.2014, 22:46
Ce-mi place, se face repede, e gustos si tocmai ca am amestec cu 5 arome. Super!!
la 01.02.2014, 09:22
Sa stii ca am sa fac si eu!
la 01.02.2014, 18:38
pai vezi...gatit la aburi inainte )
foarte misto!
la 01.02.2014, 20:11
la 01.02.2014, 23:05
ce bine arata ce ai facut Adina
la 15.02.2014, 20:38
Al meu este orezul acesta
COMENTEAZA