Ostropel cu carne de pasare

Postat de iri_love in Pui
17 Aug 2013 | 17582 vizualizari

......la acest ostropel am folosit pulpele si pieptul de la un cocos care a avut nesansa de a ajunge sa fie facut ciobita. Pulpele si pieptul le-am fiet impreuna cu celelalte parti din cocos numai ca la un moment dat le-am scos si le-am desfacut carnea de pe oase si am folosit-o la ostropel...Cam atat am avut de spus, deci la treaba! Aaa nu...la masa ca deja este gata!

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 17.08.2013, 19:10
Ligia
la 17.08.2013, 19:12
Multumesc mult pentru Garantat.Bucataras.ro....nu stiu cui trebuie sa multumesc dar eu o fac oricum!
la 17.08.2013, 19:14
O mancarica care e pe gustul meu!!
la 17.08.2013, 20:49
cu cocos de curte si legume din gradina proprie, o mancarica garantat gustoasa
la 17.08.2013, 22:04
Simona
la 17.08.2013, 22:05
Lia,draga sa stii ca ai mare dreptate
la 17.08.2013, 22:48
la 17.08.2013, 23:40
babi5
la 18.08.2013, 20:00
bun
la 20.08.2013, 10:35

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking