Oua ochiuri in apa: clovnul zimbaret
Postat de gusti in Aperitive / Garnituri 30 Apr 2009 | 10717 vizualizari
Pentru un mic dejun atractiv puteti pregati ouala ochiuri in apa, nu in ulei …
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 30.01.2010, 23:54
la 30.01.2010, 23:54
ce cool
la 31.01.2010, 01:42
era micul dejun pt Matei?
la 31.01.2010, 03:20
dada
la 31.01.2010, 12:39
nu aveai somn azi-noapte de scriai la ora3?
la 31.01.2010, 12:41
iti plac ochii verzi de i-ai pus taman castraveti?nu puteai sa pui niste masline?
la 31.01.2010, 12:42
eu am mancat oua ochiuri fierte in apa cand am fost in Moldova,sunt delicioase
la 20.04.2013, 15:35
ce idee fainaaaa! eu le faceam, dar in apa multa si nu ieseau intotdeauna super idee, multam mult!
la 20.04.2013, 15:39
Eu stiu ca ouale ochiuri in apa se chiama"ochiuri romanesti" si-mi plac mult, mai ales daca le pui peste si un sos de ceapa taiata pestisori cu suc de rosii! Dar clovnul tau e tare simpatic si gustos!
COMENTEAZA