Oua pentru Pasti
Postat de claudiaO in Aperitive / Garnituri 18 Apr 2014 | 3548 vizualizari
Ca in fiecare an, ouale le inrosim in Joia Mare , asa cum spune traditia.
Aseara, am plecat hotarata de la serviciu ca sa fac ouale insa cand am ajuns acasa....surpriza, soacra-mea si fimiu terminasera deja ...ouale stateau la racit ...asa ca mie mi-a ramas decat de uns si asezat in cos...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 18.04.2014, 11:32
foarte faine
la 18.04.2014, 11:50
culoare pot spune ca este foarte buna...nu se ia pe maine deloc...in alti ani am folosit carmin , tot de la Dr. O dar ala se lua pe maini rau de tot
la 18.04.2014, 14:20
Superbe
la 18.04.2014, 16:49
frumoase ti-au iesit claudel
la 18.04.2014, 17:03
la 18.04.2014, 22:05
Frumoase!
COMENTEAZA