Oua umplute cu ton

Postat de Timi in Aperitive / Garnituri
25 Noi 2012 | 3770 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 25.11.2012, 21:01
In loc de sos bechamel se poate folosi maioneza, depinde de gustul fiecaruia.
la 25.11.2012, 21:18
la 25.11.2012, 21:51
bestiale
la 25.11.2012, 21:55
la 25.11.2012, 21:55
la 25.11.2012, 21:58
Super!
la 25.11.2012, 22:03
la 26.11.2012, 09:09
Bune, bune!
la 26.11.2012, 11:00
la 26.11.2012, 14:12
la 26.11.2012, 19:41
la 29.11.2012, 07:00
mersi prieteni!
la 14.12.2012, 10:42
ce bune sunt

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking