Ouă umplute "fashion"

Postat de simonacallas in Aperitive / Garnituri
27 Feb 2014 | 14386 vizualizari

Noi le spunem „ouă umplute”. Anglofonii le numesc „deviled eggs”, din cauza condimentelor picante folosite. Oricum, e un aperitiv de mare efect la mesele festive (şi nu numai).

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 09.03.2014, 21:44
Laura, Padre, va multumesc mult
la 16.04.2014, 23:47
si cum pui ouale, fierte inainte ,sau nu, cu coaja sau fara ? nu se intelege!
la 17.04.2014, 05:55
Prima fraza din modul de preparare este: "Ouăle se fierb tari şi se curăţă de coajă." Deci, asta e primul lucru care se face. Eu cred ca am explicat destul de clar
la 17.04.2014, 09:33
super ideea o sa o pun in practica si eu
la 18.04.2014, 16:09
Multumesc mult, Sylvia. Aprecierea ta ma onoreaza

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking