Ouă umplute "fashion"
Postat de simonacallas in Aperitive / Garnituri 27 Feb 2014 | 14386 vizualizari
Noi le spunem „ouă umplute”. Anglofonii le numesc „deviled eggs”, din cauza condimentelor picante folosite. Oricum, e un aperitiv de mare efect la mesele festive (şi nu numai).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (20)
la 09.03.2014, 21:44
Laura, Padre, va multumesc mult
la 16.04.2014, 23:47
si cum pui ouale, fierte inainte ,sau nu, cu coaja sau fara ? nu se intelege!
la 17.04.2014, 05:55
Prima fraza din modul de preparare este: "Ouăle se fierb tari şi se curăţă de coajă." Deci, asta e primul lucru care se face. Eu cred ca am explicat destul de clar
la 17.04.2014, 09:33
super ideea o sa o pun in practica si eu
la 18.04.2014, 16:09
Multumesc mult, Sylvia. Aprecierea ta ma onoreaza
COMENTEAZA