Pachetele tunisiene (brick-uri)

Postat de Pelagie in Pui
16 Feb 2011 | 12464 vizualizari

Acum 3 ani cand am fost in vacanta in Tunisia am optat pentru safari de o zi, unde am oprit la un restaurant tipic si am servit pranzul. Acesta n-a fost prea sofisticat, insa mi-a placut foarte mult combinatia dintre aceste foietaje umplute numite brick-uri, cus-cusul fierbinte si salata de rosii cu castraveti si ceapa. Din cate am observat eu, si le-am intors pe toate partile, avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 16.02.2011, 22:37
Am pus la favorite reteta,cred ca sunt super bune
la 17.02.2011, 08:30
la 08.05.2011, 13:19
la 22.08.2013, 10:27
la 12.12.2019, 16:01

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking