Paella valenciana

Postat de Sylvia in Fructe de mare
9 Mar 2011 | 11033 vizualizari

Paella este una din retetele mele preferate din bucataria spaniola, mereu plina de culoare, de arome si texturi diferite. Se poate face in zeci de combinatii , cu carne de pui si fructe de mare, cu chorizo si fructe de mare cu carne de iepure….combinatii infinite pe aceasta tema. Eu dintre toate acestea prefer paella cu fructe de mare, are o aroma subtila si deosebita si la final o paleta de culori care iti fura ochii.

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 14.03.2011, 10:42
eu am ajuns cam tarziu dar arata superb
la 14.03.2011, 20:55
Mai pregatesc o portie pentru iubitori
la 18.03.2011, 16:34
doamne...ce nebunie e aici! mor de pofta arata foarte bine...imi plac mult preparatele tale!
la 28.03.2011, 09:24
la 03.04.2011, 21:51
Vero ma gandeam ca o sa iti placa
la 15.04.2011, 07:10
la 22.05.2011, 18:29
la 30.05.2011, 19:45
Ce nebunie e pe aici. Vis
la 07.06.2011, 16:06
Multumescde laude, am mai facut o varianta cu peste si fructe de mare, voi posta reteta .
la 18.12.2013, 07:16
Arata foarte bine
la 18.12.2013, 07:22
la 18.12.2013, 08:26
Intr-adevar arata senzational.Nu am mai mancat asa ceva de fff multi ani.....fff buna,cu un vin alaturi
la 18.12.2013, 09:41
la 18.12.2013, 16:40
la 18.12.2013, 21:22
exact trebuie neapart un vin bun langa !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking