Paine alba impletita

Postat de susu in Piine
6 Mar 2011 | 4912 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 06.03.2011, 22:38
Superbisssiiimeeee ti-au iesit...asta am facut si eu acum seara...le am la racit...Susu nota 20 cu felicitari
la 06.03.2011, 22:46
ce frumoase ti-au iesit
la 06.03.2011, 23:04
la 06.03.2011, 23:18
cata maiestrie .. si iar
la 07.03.2011, 07:25
ce frumoasa e
la 07.03.2011, 08:15
fac paine de casa in fiecare sapt, insa poate imi vinzi si mie pontul cum ai reusit ca painicile tale sa isi pastreze forma dupa coacere, ale mele cresc in timpul coacerii si nu isi mai pastreaza forma asa frumoasa
la 07.03.2011, 08:55
la 07.03.2011, 09:38
Excelente painici si ce bine arataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 07.03.2011, 10:53
foarte frumoasa
la 07.03.2011, 11:23
la 07.03.2011, 11:40
ce frumoase sunt
la 09.03.2011, 14:53
Gugugh poate nu este nicun secret. Eu am facut pentru prima oara paine, de curiozitate dar nu ma omor dupa painica de casa. Am facut si cozonaci, checuri si alte minuni cu aluat dospit si a ramas mare si crescut. Mi s-a mai intamplat si mie de exemplu la checuri sau blat de tort sa mi se lase nitel dupa ce l-am scos din cuptor insa mai rar. Poate sa le lasi mai putin cu vreo 10 15 min cu focul deschis la cuptor dupa care sa -l inchizi si sa le lasi sa se raceasca in cuptor, eventual cu usa intredeschisa.
la 26.05.2011, 12:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking