Paine alba impletita
Postat de susu in Piine 6 Mar 2011 | 4912 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 06.03.2011, 22:38
Superbisssiiimeeee ti-au iesit...asta am facut si eu acum seara...le am la racit...Susu nota 20 cu felicitari
la 06.03.2011, 22:46
ce frumoase ti-au iesit
la 06.03.2011, 23:18
cata maiestrie .. si iar
la 07.03.2011, 07:25
ce frumoasa e
la 07.03.2011, 08:15
fac paine de casa in fiecare sapt, insa poate imi vinzi si mie pontul cum ai reusit ca painicile tale sa isi pastreze forma dupa coacere, ale mele cresc in timpul coacerii si nu isi mai pastreaza forma asa frumoasa
la 07.03.2011, 09:38
Excelente painici si ce bine arataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
la 07.03.2011, 10:53
foarte frumoasa
la 07.03.2011, 11:40
ce frumoase sunt
la 09.03.2011, 14:53
Gugugh poate nu este nicun secret. Eu am facut pentru prima oara paine, de curiozitate dar nu ma omor dupa painica de casa. Am facut si cozonaci, checuri si alte minuni cu aluat dospit si a ramas mare si crescut. Mi s-a mai intamplat si mie de exemplu la checuri sau blat de tort sa mi se lase nitel dupa ce l-am scos din cuptor insa mai rar. Poate sa le lasi mai putin cu vreo 10 15 min cu focul deschis la cuptor dupa care sa -l inchizi si sa le lasi sa se raceasca in cuptor, eventual cu usa intredeschisa.
COMENTEAZA