Paine de casa

Postat de anisoara in Piine
28 Feb 2010 | 46193 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 03.03.2010, 08:04
buna ideea cu aceasta forma................bina arata
la 03.03.2010, 13:49
Sunt de acord, si nu trebuie unsa. Si timpul de coacere este mai mic. Si nu se lipeste nimic in ele,si le speli foarte usor. De la inceput trebuie putina deprindere cu ele peurma este o placere sa coci in ele. Numai daca nu sunt forme cumparate de prin China.
la 02.04.2010, 23:34
PASTE FERICIT!
la 06.04.2010, 10:01
Anisoara,imi lipsesti pe site.Hristos a inviat!sper ca esti bine
la 06.04.2010, 10:12
foarte bine arata
la 15.03.2012, 12:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking