Paine de casa

Postat de margo in Piine
6 Noi 2014 | 5117 vizualizari

Aceasta retata este mai mult o regula generala cum se face painea.De la ea deriva celelalte retete de paine cu cartofi,de secara,paine neagra,cu seminte. Nu pot sa nu ma gandesc la bunici si la mirosul de paine calda,coapta in cuptor cu lemne.E minunat sa ai un asemenea cuptor.Al meu,deocamdata,e in stadiul de proiect.Pana va fi realitate,coc painea in cuptorul de la aragaz.Creste la fel de frumos si gustul e acelasi desi aroma de foc cu lemne e inconfundabila.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 06.11.2014, 20:48
la 06.11.2014, 22:22
la 06.11.2014, 22:52
bunaaaaaaaaaaaa
la 07.11.2014, 01:11
Bună
la 07.11.2014, 08:45
la 07.11.2014, 09:13
ce frumos miroase cand e scoasa din cuptor
la 07.11.2014, 09:30
Buna!
la 07.11.2014, 10:34
la 07.11.2014, 14:54
la 07.11.2014, 21:07
Imi place painica de casa
la 08.11.2014, 00:06
la 11.03.2015, 02:17
FOARTE BINE ARATA ,DAR IN LOC DE DROJDIE USCATA .CAM CAT SE PUNE DROJDIE PROASPATA?

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking