Pâine Navajo cu pui

Postat de articook in Piine
14 Iun 2010 | 7160 vizualizari

{Painea aceasta e un fel de paine indiana, Navajo. Dar putin diferita, Navajo e prajita in ulei iar aceasta se poate face pe gratar sau pe plita si e putin mai groasa. Poti sa o servesti cu orice, cu o salata, impreuna cu o supa sau cum am facut eu, cu gratar de pui si cascaval. Iar daca nu vrei sa mananci carne, pregateste o omleta buna pe care sa o servesti cu painea Navajo.}

Inapoi la reteta

Comentarii (2)

la 14.06.2010, 17:43
eu as papa doar paine k imi place mult sau cum se zice la tara turte
la 14.06.2010, 17:47
atunci trebuie sa incerci reteta asta! ii rapida...si ies asa de bune......

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking