Paine Pascala

Postat de Sylvia in Piine
30 Mar 2010 | 26285 vizualizari

Postez astazi reteta mea cu nr 100 ...painea Pascala sau Pasca cum este denumita in Ardeal , in nordul Ardealului unde am avut norocul zic eu…. sa ma destept la viata. Este o paine traditionala, facuta rotunda si inalta, cu impletituri frumoase si cu branza rasa asezata generos deasupra. Este painea care care este regina cosului cu mancare pt cina de Paste care merge la biserica seara pentru a fi binecuvantata si rasare mandra din cos dintre ouale rosii si celelalte bunatati ce asteapta sa fie gustate dupa post.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 18.04.2011, 10:19
superba
la 18.04.2011, 10:32
Ce frumoasa , mi-ar place sa am asemenea paine pe masa de Paste
la 18.04.2011, 10:54
Sufletista, multumesc mult
la 18.04.2011, 10:55
Mihaela incerca anul acesta si vei vedea ce senzatie placuta iti da, de Sarbatoare sa o ai pe masa la masa de Inviere
la 03.05.2013, 13:53
la 05.04.2015, 20:28
la 14.04.2016, 13:25
buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking