Painici cu bere, seminte si turmeric
Postat de mihaelar63 in Piine 29 Iun 2020 | 2001 vizualizari
Dupa cum am mai spus, daca am cate o bere care nu este bauta, o folosesc la prepararea painii. Berea da o textura minunata aluatului care se coace frumos si se obtine o paine aerata dar consistenta .
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 29.06.2020, 19:41
la 29.06.2020, 20:33
Ai făcut fel de fel de pâinițe... Ce gust ți s-a părut mai bun...?
la 29.06.2020, 20:44
Rodica , fiecare imi place !!! Si Chiflele , si painica aceia pentru copii , si acestea .Imi plac sa nu fie chiar albe de tot , nu prea puffy . Dintre gusturi , imi plac cele cu chimen
la 29.06.2020, 21:18
Bune!
la 29.06.2020, 22:02
la 29.06.2020, 22:05
Si bere si seminte la un loc, mare inghesuiala...
la 29.06.2020, 23:03
Ce bunatati!
la 29.06.2020, 23:42
excelente
la 30.06.2020, 18:20
Ce bune au iesit!
la 30.06.2020, 20:14
Imi cam place painea ta!
la 02.07.2020, 16:35
Super!
la 20.07.2020, 16:55
Bune painicile!
COMENTEAZA