Painici cu bere, seminte si turmeric

Postat de mihaelar63 in Piine
29 Iun 2020 | 147 vizualizari

  Dupa cum am mai spus, daca am cate o bere care nu este bauta, o folosesc la prepararea painii. Berea da o textura minunata aluatului care se coace frumos si se obtine o paine aerata dar consistenta .

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 29.06.2020, 19:41
la 29.06.2020, 20:16
la 29.06.2020, 20:33
Ai făcut fel de fel de pâinițe... Ce gust ți s-a părut mai bun...?
la 29.06.2020, 20:44
Rodica , fiecare imi place !!! Si Chiflele , si painica aceia pentru copii , si acestea .Imi plac sa nu fie chiar albe de tot , nu prea puffy . Dintre gusturi , imi plac cele cu chimen
la 29.06.2020, 20:48
la 29.06.2020, 21:18
Bune!
la 29.06.2020, 22:02
la 29.06.2020, 22:05
Si bere si seminte la un loc, mare inghesuiala...
la 29.06.2020, 23:03
Ce bunatati!
la 29.06.2020, 23:42
excelente
la 30.06.2020, 18:20
Ce bune au iesit!
la 30.06.2020, 20:14
Imi cam place painea ta!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking