Painici cu miez pufos si crusta de sare grunjoasa, chimen si coriandru

Postat de Adinuta in Piine
28 Oct 2009 | 7090 vizualizari

O reteta pe care tocmai am descoperit-o intr-o carte de bucate si deja m-am indragostit de ea. Painicile ies foarte pufoase, iar crusta sarata si aromata.

Inapoi la reteta

Comentarii (4)

la 28.10.2009, 09:30
Asta ai invatat la filologie? Cum sa imparti aluatul in 12? M-ai binedispus de dimineata, nu te supara pe mine! Foarte faine painicile.
la 28.10.2009, 12:00
mah , miha ideea era ca daca e vreo metoda mai simpla, nu m-am jucat prea mult cu matematica la viata mea...asta cu filologia era in apararea mea, ca adica nu am invatat prea multa ... dar vad ca "unii" ma bucur ca iti plac si painicile si matematica din timpul realizarii lor
la 28.10.2009, 13:11
si cum sa ma supar pe tine , miha? intentia era sa fac o gluma (nu imi place sa ma iau foarte in serios) si daca te-a binedispus, si-a atins scopul
la 28.10.2009, 13:27
"Nu imi place sa ma iau foarte in serios"... Nici mie! Desi imi place sa cred ca sunt o doamna serioasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking