Pâinici Laugenbrot

Postat de CulinaryRainbow in Piine
28 Mar 2015 | 2885 vizualizari

Eu v-am mai spus că ador aluaturile, modul lor de preparare... :) Pâinicile astea nu-s deloc greu de făcut și-s chiar mai speciale decât pâinea obișnuită: trebuie opărite înainte de a fi coapte. Totuși, n-am reușit să aflu cum a luat naștere acest mod de preparare, deci, dacă cineva știe, rog să-mi povestească și mie. :) Aluatul pe care l-am folosit este cel de pâine, doar că de această dată am folosit numai ulei de porumb și n-am mai adăugat semințe în aluat. Am să vă scriu ingredientele și aici.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 28.03.2015, 11:18
delicioase!
la 28.03.2015, 11:20
Sunt in proiect si la mine
la 28.03.2015, 11:23
bune bune
la 28.03.2015, 11:32
Foarte bune!
la 28.03.2015, 11:43
minunat
la 28.03.2015, 11:53
Mulțumesc!
la 28.03.2015, 14:05
Ce frumoase sunt,precum bucatareasa !
la 28.03.2015, 14:24
Ce bine arata
la 28.03.2015, 20:00
la 28.03.2015, 20:37
Sunt grozav de bune!
la 29.03.2015, 19:28
ce frumusele sunt

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking