Pandişpan cu frişcă ,şerbet de ciocolată şi mascarpone

Postat de diaconta in Prajituri
3 Feb 2013 | 11936 vizualizari

Demult îmi rămăsese gândul la pandişpanul perfect al Licuţei Marin.A venit timpul să mă conving că aşa este.Si cum primisem nişte şerbet de ciocolată,am găsit şi o frişcă naturală care mi-a satisfăcut gustul,am socotit tocmai potrivit sa le combin cu nişte mascarpone.Eu zic că a ieşit ceva foarte gustos,dar la ornat cred că obosisem şi nu am reuşit ceea ce am vrut. Pentru şerbet promit să revin cu reţeta. Va spun doar ca blatul a fost deosebit de pufos ,iar crema foarte lejera si gustoasa.Dar deja ma cam laud,da’ daca am cu ce…….:))))) Si sa nu ziceti de dieta,ca aia numai’ de Luni se începe.

Inapoi la reteta

Comentarii (52)

la 04.02.2013, 19:04
Ionela daaaaa foarte buna,genul de prajitura care nu-ti lasa impresia ca ai mancat prea mult
la 04.02.2013, 19:04
Diana multumesc draga mea
la 04.02.2013, 19:04
Dantes multumesc
la 04.02.2013, 19:05
Delia multumesc scumpa
la 04.02.2013, 22:05
Eu incep dieta de lunea cealalta
la 04.02.2013, 22:19
Miha la care dieta te bagi fata draga?
stai asa ca mai avem nevoie de tine
la 18.02.2014, 17:44
Stai sa-mi cer eu portia mea din prajitura asta de-un an..... Sper ca mi-ai pastrat-o!........

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking