Panna cotta cu Green Sugar, dulceata si jeleu de capsuni

Postat de simona72 in Dulciuri
6 Iun 2015 | 3422 vizualizari

Asa nehotarata si pofticioasa ca mine mai rar:)) Am facut o dulceata buna de capsuni in amestec cu zmeura, aromatizata cu menta si lamaita. Gustand cad din dulceata cand din jeleu nu m-am putut hotarat care este mai buna...asa ca am pus cate putin din fiecare:))) La panna cotta am folosit green sugar, iar daca doriti puteti sa folositi atat la dulceata cat si la jeleu green sugar. Fiind un inlocuitor al zaharului, facut din stevie cu zero calorii si indice glicemic, merge de minune atat in diete alimentare cat si celor care sufera de diabet.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 06.06.2015, 16:36
Super!
la 06.06.2015, 16:37
Ce fain arata
De cate ori vad asa un desert imi aduc aminte cum am spart un pahar punandu-l inclinat.
Nici nu stiu daca mi-a parut mai rau dupa pahar sau dupa desert )))
la 06.06.2015, 16:46
ce super arata!
la 06.06.2015, 18:04
Dia Florin nu intelegea de ce le pun inclinate in frigider
la 06.06.2015, 18:05
Tu ma tot vizitezi Clau, dar nu mai ajungi
la 06.06.2015, 19:12
Wowwww!
la 06.06.2015, 20:55
Ce imi face cu ochiul desertul tau
la 07.06.2015, 14:14
Ce fain arata!
la 07.06.2015, 22:50
Ce minunatie ai mai preparat

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking