Papanasi fierti, cu branza de vaci - Reteta munteneasca

Postat de reisnaor_2006 in Dulciuri
24 Feb 2020 | 14317 vizualizari

Un desert delicios care este apreciat de toata familia: Papanasi fierti, cu branza de vaci - Reteta munteneasca. Spre deosebire de papanasii moldovenesti, acestia sunt fierti si apoi tavaliti prin pesmet cu nuca. Se pot face in multe variante si se pot servi cu dulceata sau cu inghetata. Sunt deliciosi si nu necesita multa preparare. Daca vrei sa prepari acesti Papanasi fierti, cu branza de vaci - Reteta munteneasca, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: branza, oua, zahar, gris, unt, pesmet.

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 26.02.2020, 10:04
Ce ne plac!
la 27.02.2020, 09:54
Buni!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking