Pappardelle cu carne si sos de rosii
Postat de silvi0ara in Paste 25 Feb 2010 | 5056 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (7)
la 25.02.2010, 19:41
Ce haioasa e denumirea
la 26.02.2010, 19:04
ador pastele.. arata bine...
la 01.03.2010, 22:51
o sa caut si eu parpadelle la supermarket, arata asa de apetisant si eu ador pastele, cu fel de fel de sosuri.Super reteta!
la 02.03.2010, 15:39
bun,bun,tare bun......................
la 07.03.2010, 22:01
am luat azi parpadelle si maine le gatesc sigur! abia astept!
la 10.03.2010, 19:50
abia azi am gatit parpadellele dar cu sos de carnati si o s apostez maine cred varianta mea dar eu nu am nici farfurie neagra nici frunze din astea frumoase.Totusi gustul a iesit desavarsit!mersi de idee!
la 10.03.2010, 21:02
Epurasha,daca gustul este bun,nu conteaza culoarea farfuriei.Funzele sunt de busuioc proaspat,pe care il am in ghiveci.Imi place sa am verdeturi proaspete in casa,asa ca ,le plantez in fiecare primavara.Am o multime.
COMENTEAZA