Papricas cu carne de pui

Postat de lia in Pui
10 Sep 2010 | 8812 vizualizari

Aceasta mancare, este specifica Ardealului si se face cu orice fel de carne. In retetele clasice,se foloseste boia de ardei, dar eu incerc macar pe perioada de vara, sa o inlocuesc cu mirodenii proaspete, noua ne plac si sunt grozave!

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 10.09.2010, 16:20
si eu fac papricas (sunt tot ardeleanca de la sibiu) dar fac galuste de faina cu ou in loc de cartofi!dar este super bun si cu cartofi!!!
la 10.09.2010, 16:59
bunica, ma bucur ca te-am avut oaspete la masa mea
la 10.09.2010, 17:01
marieta daca-ti place papricasul si asa cu cartofie binema bucur
la 10.09.2010, 19:16
la 10.09.2010, 22:56
saru' mana pt. masa , chiar mi-a placut !
la 11.09.2010, 00:45
am papat si eu o portie e grozava ,asa e e retat din ardealasa ca
la 11.09.2010, 21:15
f buneu sunt din bv si in loc de cartofi fac galuste cu gris si ou,5f si

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking