Papricas de pui

Postat de merisor67 in Pui
29 Ian 2017 | 22625 vizualizari

Papricașul este o mâncare tradițională ungurească, asta toată lumea știe, preparată din carne de pui, multă ceapă, roșii, unt sau untură și multă paprika, în special dulce. Bineînțeles că fiecare, în casa lui, o prepară după bunul plac, eu de exemplu am exclus untura, am pus ulei. Nu că ar fi mai sănătos, dar am pus și puțină smântână și ar fi ieșit mâncarea prea grasă și calorică. A ieșit tare gustos acest papricaș de pui, ușor picant și ușor dulce, exact cum preferă ai mei mâncărurile.  

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 29.01.2017, 22:48
Arata minunat! Cel mai grozav papricas!
la 30.01.2017, 12:42
Vai ce bine arata papricasul tau!
la 31.01.2017, 07:22
imi place mult
la 31.01.2017, 08:07
arata foarte bine! Prezentarea e magnifica!
la 03.02.2017, 09:57
Munteanco , ungurimea este mandra de tine . Grozav si pe intelesul tuturor , ca toate dealtfel
la 03.02.2017, 09:58
Minunat!
la 04.02.2017, 12:20
Si mie-mi place papricasul, iar al tau e foarte bun. Sa-ti vand si tie un pont pe care mi l-a dat si mie o ardeleanca : pentru ca galustile sa iasa mai pufoase amesteca in compozitie un cartof fiert si pisat ca pentru piure. Asa ies foarte bune !
la 05.02.2017, 08:58
Tina, multumesc pentru pont! Chiar o sa incerc.
la 07.02.2017, 11:36
la 08.11.2017, 09:20
Grozav de bun!
la 20.02.2018, 09:25
Cat de bine arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking