Parfait cu căpşuni şi cireşe

Postat de alice_ciobanu in Dulciuri
15 Iun 2011 | 6095 vizualizari

Pentru că a venit vremea frumoasă şi mai ales foarte călduroasă..am deschis sezonul îngheţatelor , a sucurilor, şi a parfait-ului preparat în casă. Aşa că m-am gândit să postez şi o reţetă de bază, necesară pentru prepararea oricărui parfait. reţeta o am demult, dintr-o revistă pentru femei...ha!ha! Ce este parfait-ul? Este o îngheţată? Ei bine...oarecum, dragilor, este mai mult decât o îngheţată şi aceasta deoarece....se topeşte mai lent decât îngheţata, se poate tăia felii şi mai ales nu formează "ace" în procesul de congelare....

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 15.06.2011, 17:12
Suuuper! La favorite cu ea.
la 15.06.2011, 17:34
la 15.06.2011, 19:27
o la laaaaa
la 15.06.2011, 20:10
aici e de mine imi place tot ce se-nrudeste cu inghetata
la 15.06.2011, 20:11
Miha Na, am si eu cucul meu io te cred
la 15.06.2011, 20:51
la 15.06.2011, 21:35
la 16.06.2011, 08:39
la 16.06.2011, 09:11

Ma inscriu si eu ,
Mai bine fac abonament
la 16.06.2011, 12:17
la 16.06.2011, 22:58

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking