Parfait de mure, pe pat de biscuiti cu migdale
Postat de Lia1 in Prajituri 11 Sep 2014 | 6833 vizualizari
Parfait-Perfect! Asa il numesc. Ar fi util un aparat de facut inghetata, pentru cele mai bune rezultate. Se poate prepara cu orice fructe de padure (congelate de-acum), capsuni, etc. ...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (30)
la 11.09.2014, 11:42
bun bun
la 11.09.2014, 11:45
ooo, ce deliciu ai facut, Lia! imi place ca ai folosit doar smantana, eu nu folosesc niciodata frisca vegetala.
la 11.09.2014, 12:25
multumesc
Iri, sunt habotnica in ceea ce priveste frisca. Niciodata vegetala, desi m-am chinuit multa vreme cu cea din smantana ca sa stiu cum s-o bat si mai ales cand sa ma opresc din batut ca sa n-o fac unt
la 11.09.2014, 13:01
Lia draga! Este minunata, aromata, frumoasa, deosebita reteta.
la 11.09.2014, 14:13
oooooo! cum arata!!!
la 11.09.2014, 14:34
perfect!
la 11.09.2014, 16:24
Minunat!
la 11.09.2014, 18:03
Mmmmmmmmmmmmmmmm ce arome
la 11.09.2014, 18:03
minunata prajitura!!
la 11.09.2014, 20:02
bestial !
la 11.09.2014, 20:28
Suupppeeerr!
la 11.09.2014, 21:11
foarte frumos
la 11.09.2014, 22:13
hei, ce vizite importante am primit aici
multumesc pt vorbele frumoase
la 12.09.2014, 07:48
E la favorite!!
COMENTEAZA