Parizer de casa
Postat de Lia1 in Mezel de casa 24 Iul 2014 | 36154 vizualizari
Am vrut sa ii schimb denumirea in "Aperitiv cu pui", dar ca sa nu-l incurc pe viitor cu alte preparate cu pui pentru mic dejun sau aperitiv, i-am pastrat denumirea de Parizer pentru ca si forma este identica cu a acestui mezel, nu si gustul, este foarte bun. Este o excelenta varianta de inlocuire a mezelurilor cumparate din comert. Il recomand si copiilor, desigur. Iata inca o optiune buna pentru micul dejun, insotit de rosii sau alte legume. Decoreaza frumos o masa festiva datoriata sectiunii cu surprize si este foarte bun la gust, secretul sta in combinarea condimentelor. Eu am modificat niste proportii si din intamplare am inovat impachetarea intr-un mod mai avantajos. Multumesc Jamilei (jamilacuisine.ro) pentru reteta aceasta, mult de folos noua care nu cumparam mezeluri.
Inapoi la reteta
|