Pariziene cu crema patisera

Postat de diana_k in Prajituri
2 Mar 2012 | 56769 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (41)

la 06.01.2013, 13:15
frumoase
la 31.03.2013, 19:32
Eu de obicei le umplu cu gem, dar imi place ideea asta si am sa o folosesc si eu!
la 14.04.2013, 16:27
BEST
la 19.08.2013, 22:36
la 15.10.2013, 08:42
la 27.11.2013, 16:06
delicioase
la 02.12.2013, 14:51
PTR A TRECE PESTE ASAMBLAREA ALUATULUI SE POATE FOLOSI LA FEL FOIETAS SI SUNT LA FEL DE GUSTOASE
la 11.01.2014, 14:31
la 11.01.2014, 15:17
la 13.01.2014, 00:30
minunateee
la 18.12.2014, 06:05

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking