Parjoale moldovenesti din piept de pui
Postat de miha in Pui 9 Mai 2009 | 30058 vizualizari
Am adaptat reteta traditionala,care e cu carne tocata de porc si/sau vita...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (25)
la 09.05.2009, 01:24
Deh, ma, Cata. Dimineata fusesi actor. Brad Pit ce esti )
la 09.05.2009, 01:28
Brad Pitt? Neee...poate un Antonio Banderas?
la 09.05.2009, 01:34
Brad Sprit, desi Cata nu bea...
la 09.05.2009, 01:57
Buey, am ajuns acas'. Ia gata cu caterinca, ne mai ridem si miine. Noi ne retragem . Nu inainte de a bea un pahar de "Singe de taur"
la 09.05.2009, 09:52
Bai, Brad Sprit, tocmai zisesem ca tu nu bei
la 09.05.2009, 10:01
o intrebare: numai eu nu vad restul ingredientelor dinb reteta, adica mai bine spus lista lor?
la 09.05.2009, 22:29
Schumitza,la mine se vad...
la 24.06.2009, 10:58
Miha, am facut parjolute O nebunieee! Doar ca eu am pus si un morcovel ras si marar. Si le-am tavalit doar prin pesmet Mama, dar ce bune sunt
la 26.07.2009, 12:33
cum se fac pîrjoalele din piept de pui la cuptor fara ulei ?le pregatesc si pe urma???cum le pun la cuptor ? cu ce ? te rog sa-mi raspunzi ca ma intereseaza deoarece tin regim.
la 27.07.2009, 01:59
Doina,le pui intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
COMENTEAZA