Pasca fara aluat

Postat de babi5 in Prajituri
9 Mai 2013 | 7043 vizualizari

Dragele mele /mei azi avind in vedere ca am avut facuta brinzica de vacuta ,m-am hotarit sa incerc sa fac o pasca . Mi-a suris ideea celor fara aluat, am adaugat citeva la favorite si am optat pentru ce-a a JamileiCuisine ,recunosc ca nu am urmat pasii care Jamila ia descris cu atita generozitate in videoclip .. Eu am zis ca am brinza mai multa sa foosesc o tava mai mare nu una rotunda ,nestiind ca compozitia nu creste prea mult (si cred eu datorita greutati brinzei ). Am mai adaugat si visine fara sambure ,nu am respectat cantitatea de smintina in loc de 400 ml am pus numai 200 si acum sint convinsa ca trebuiesc 400 ml fiindca este grisul care se adauga si grisul "absoarbe" mult lichid ... La final sa vedeti ce a iesit chiar daca nu este ceea ce am dorit de buna este super buna . Sfatul meu sa faceti ce va trece prin minte merita sa incercati .. Nu reusiti nu reusiti asta este ,, ,Multumesc Jamilei pentru reteta din care m-am inspirat ..

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 10.05.2013, 07:20
Privatelaura te pupa Babi este buna intradevatr si nu am gresit cu nimic ca am adaugat visine,da un gust deosebit si cred ca merge bine si cu caise si piersici ..
la 10.05.2013, 09:35
tare buna
la 10.05.2013, 11:34
Ce bunaaa..Imi palce mult!
la 10.05.2013, 11:36
Combinatia de branza si visine imi place de mor! Mie imi place cum a iesit, fie ea pasca sau prajitura!
la 10.05.2013, 14:17
da eduard _09 contrar asteptarilor mele intr-o nereusita a iesit neasteptat de buna daca foloseam tava potrivita era ok ..
la 10.05.2013, 14:18
rocsi multumesc de apreciere ..
la 10.05.2013, 14:22
SimOna asa cum arata o putem numi de adevaratelea prajitura ,dar asa cum spui visinile cu brinza este o combinatie de-ti ploua in gura de pofta . Si cred ca merge foarte bine si cu caise si piersici ,, daca indraznim sa facem combinatii nu poate sa fie decit doua variante ori foarte bun,ori foarte rau ..
la 11.05.2013, 20:39
la 11.05.2013, 22:30
multumesc diana_k de aprecieri este nemaipomenit de gustoasa ,am gresit cu tava data viitoare o sa fie de nota 11 si prezentarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking