Pasca fara aluat
Postat de rivka in Prajituri 14 Apr 2010 | 10296 vizualizari
adaptare dupa reteta brandusei, foarteee buna.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 14.04.2010, 15:07
ce frumos ti-a crescut
la 14.04.2010, 15:24
da ce buna eeeeeeeeeeeeee!
la 14.04.2010, 15:28
foarte buna cu siguranta dar ce e kwarkul rivka de unde il iei?super nota 10 de la mine
la 14.04.2010, 15:40
draga tu pui branza de vaci io nu gasesc numa kwark aici care e tot o branza de vaci dar macinata mai fin asa, nu asa grauntoasa...dar tu fac cu branza de vaci normala de aia de care stim noi din romania daca ai de unde procura acolo la voi.
sambata fac clatitele cu urda , abia astept!
la 14.04.2010, 15:54
O fac si eu, m-ai convins. Cand cumpar branza.
la 14.04.2010, 16:04
haha trebuie sa o ascund altfel o termin azi ....e buna rau , sa o faci musai
la 14.04.2010, 16:10
vreau si eu,si euuuuuu
la 14.04.2010, 16:17
miha dupa cum vezi eu am pus doar 200 grame zahar , mi sa parut cam mult 500 in reteta brandusei, acum dupa gust....cum va place mie sincer mi se pare su-fi-cient de dulce asa.
la 14.04.2010, 17:11
ok rivka trebuie incercata ,am pus la favorite ,o sa incerc daca tot o lauzi atata cu siguranta e foarte buna
la 14.04.2010, 17:23
ce frumos arata....................
la 14.04.2010, 17:43
iamyyyyyy. Ma bucur ca ti-a placut ideea.
la 14.04.2010, 18:37
pare tare pufos
la 05.04.2012, 17:58
yaaaamy
COMENTEAZA