Pasca fara coca
Postat de Brindusa in Prajituri 6 Apr 2010 | 42997 vizualizari
Pasca a la mama
Inapoi la reteta
|
Comentarii (27)
la 10.04.2010, 01:12
ela
la 10.04.2010, 01:13
nu de alta,dar nu vreau sa ma superumflu ca bunica
la 11.04.2010, 00:40
Nu vad ce e de luat la misto ? Care e treaba ? A mancat pana s-a umflat in stomac, ce e asa de nemaintalnit ?!
Chiar azi am fost la targul de produse traditionale ce a avut loc in curtea Muzeul de Istorie de la Universitate si am mancat pana m-am spart Carnati la gratar, branza, apoi foarte multe prajituri.
Iar faptul ca am inlocuit Galbenusurile cu Albusuri ce are ?! Ce de ras la asta ?
Tu zisesei "are cam multe oua dar..", ca si cum ar fi fost o problema, iar eu am spus ca se putea si doar cu Albusuri.
la 11.04.2010, 00:52
@nutelistul: iti multumesc pentru sfaturi, chiar daca unele sunt destul de neinteligibile :"La 1 ou pui 2 Albusul de la doua", "deci do ti data viitoare" . In final am inteles ce ai vrut sa zici. Poate pui si tu o reteta- doua, sa vedem si noi cu ochii nostri bunatatile facute de tine. Si ai grija, ca la targurile astea, produsele nu sunt chiar asa "traditionale" cum ar trebui sa fie.
la 11.04.2010, 01:32
Tocmai azi am pus o reteta la categoria Dulciuri-Prajituri, cum sunt nou pe aici, nu stiu cum dai de ea si pe unde apare dupa ce eu am scris-o la "Pagina Mea", la retete.
Cu oualele am dorit sa spun ca in loc de un ou intreg, se pun doua Albusuri deci Albusurile de la doua oua ca sa echivaleze cumva cu un ou intreg ca gramaj.
Pasca aia e super, insa eu ma tem de Smantana aia , chiar as fi tentat sa incerc reteta asta, evident ca ai pus Smantana ca sa fie mai cremoasa Pasca, sa nu fie dura, tot de aia ai pus si branza de vaci grasa si nu degresata.
Dar sa stii ca o sa inchid ochii odata...si am sao fac exact asa, doar ca nici eu nu pun Stafide ca nu ma omor dupa ele, pun doar Albusuri fara Galbenusuri, iar...in loc de zahar am sa pun Steviozida, indulcitor natural spre deosebire de Aspartam si altele care-s chimice si cancerigene.
Steviozida e declarata naturala si fara nici un fel de risc, nu are calorii, nu ingrasa, insa sa vad.
la 14.04.2012, 15:42
super buna, am trecut la fav
la 29.03.2013, 13:02
Am facut vreo doua feluri de pasca iar anul acesta voi incerca reteta ta, pasca fara aluat e minunata, mananci la branza pana nu mai poti
la 01.03.2014, 12:58
Super, o sa o incerc cu siguranta
la 11.04.2015, 18:38
Tocmai e la cuptor, minunăția asta
la 05.11.2018, 22:17
COMENTEAZA