Pasta de avocado

Postat de cristina1985 in Aperitive / Garnituri
17 Ian 2015 | 4358 vizualizari

Eu am folosit avocado de la Lidl care se numeste "avocado ready to eat".Era mai copt si mai inchis la culoare decat cel verde. In poza cu ingredientele apare cel verde (nu cel folosit).De fapt, se poate folosi orice avocado, cu conditia sa fie copt, moale,incat sa se faca pasta cu furculita.

Inapoi la reteta

Comentarii (3)

la 18.01.2015, 11:04
excelenta
la 19.01.2015, 08:53
la 31.01.2015, 15:01
In cazul in care ati luat un avocado necopt, se poate tine cateva zile (3-10 sau mai mult), intr-o punga de hartie , alaturi de o banana necoapta.Se schimba banana pe masura ce se coace.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking