Pasta de conopida

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
3 Noi 2010 | 34621 vizualizari

Se serveste ca aperitiv, sau fel principal, pentru micul dejun sau cina.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 05.11.2010, 14:33
mama cat imi palce! e delicioasa, ce bine ca mi-ai adus aminte ca am si io o cocnopida! ce frumos ai prezentata pasta! la noi pe bucataras zici ca-s numai chefi!
la 14.11.2010, 11:30
vreau 5f
la 23.11.2010, 20:31
la 02.05.2012, 14:18
arata foarte bine
la 12.05.2012, 17:55
gurita_ta2005 multumesc
la 10.06.2014, 14:25
foarte buna eu am incercar dar in loc de patrunjel am pus putin marar ..a iesit senzationala

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking