Pasta de rosii cu busuioc si ceapa

Postat de adasev12 in Sosuri
19 Mar 2011 | 7370 vizualizari

aveam niste rosii in frigider cam trecute...si noral...nu ma induram sa le arunc....asa ca am facut o pasta de rosii ...se poate folosi atat ca baz apt mancaruri cat si asa, ca atare, ca e f buna la gust...

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 24.03.2011, 00:27
Chiar ieri am gasit niste rosii...de vis....mai bune la gust decat cele de gradina( pe care le-am cumparat din piata vara trecuta) si mi-a iesit o salata de rosii...mmmmmmmmmmmmm o nebunie..ah si cu castraveti
la 24.03.2011, 09:41
ruxy, te cred iubita.... eu am cumparat aici mereu rosii , si asta iarna...sunt bunicele....si sunt de toate soiurile, de la cele cat unghia, pana la cele mari cat pumnul sau cele verzi ( care aici se consuma f mult, si sotului ii plac ....).....cred ca acasa e mai greu cu rosiile iarna....in schimb cele de gradina...jos palaria....( eu vb de cele de la mama de acasa sau de la soacra-mea...ca altele de gradina nu am gustat...)......oricum sunt f. hranitoare in orice combinatie se folosesc...iar in salate....mmmmmmmmmmm!!!!.....
la 24.03.2011, 09:47
la 13.05.2011, 21:03

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking