Pasta de tomate

Postat de alinutzika in Bulion
8 Sep 2012 | 11228 vizualizari

Un sos de rosii facut in casa, fara conservanti si foarte rapid de facut. Fiertul dureaza mai mult.... Intotdeauna mi-a displacut profund facutul bulionului. Pentru ca dureaza mult, produce multa mizerie , iar gustul lui nu se compara cu leguma in sine. Aceasta pasta foloseste toata pulpa legumelor, nu doar sucul. Iar vorbele batranesti cum ca nu ar rezista rosiile peste iarna daca scapam vreo samanta e doar poveste. Anul trecut nu mi s-a stricat nici o sticla. E atat de dulce pasta asta ca iti vine sa o papi (bei) goala. Iar la iarna, la tocanite, ciorbe, sosuri, pizza, paste, va fi ideala.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 09.09.2012, 15:27
ce culoare frumoasa!
la 09.09.2012, 22:23
va multumesc!
la 09.09.2012, 22:24
gaby...sare nu....Pentru ca e un sos dulce si daca punem sare nu mai e...Dar ma rog, cine vrea un sos sarat, poate pune...
la 09.09.2012, 22:25
Claudia, ce ai cu semintele? Nu se vad prea tare, dupa cum vezi si in poze.....
la 10.09.2012, 21:18
bun,bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking