Pastai iuti

Postat de Sabina in Conserve
7 Sep 2009 | 14944 vizualizari

Pastaile acestea inlocuiesc cu succes ardei iuti si putem sa le pregatim dupa cum dorim (mai iuti sau mai putin iuti). Sunt excelente pentru ciorbe si se pastreaza asemenea unor ardei iuti (in camara la loc ferit de umezeala si caldura).

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 07.09.2009, 17:52
Nebunie de reteta, am facut si eu
la 07.09.2009, 19:22
foarte interesant, tata pune in fiecare an ardei iuti asta cu pastaile o vad pentru prima data, iau aminte si-mi notez.

arata fff bine!
la 08.09.2009, 23:21
Cred ca sunt super la o ciorbita!
la 09.09.2009, 13:14
Da, Oana sunt super. Mai ales ca poti sa manaci mai multe la o ciorbita, deoarece nu s la fel de iuti ca ardeii
la 18.09.2009, 17:20
bestiala fasolea murata si iute, pune si mama de ceva ani!!
la 20.05.2011, 12:00
la 30.08.2011, 18:05
Doar ce-am cules niste fasole verde din gradina si ma pregateam s-o oparesc si s-o bag la congelator....dar cred ca o sa opresc putina sa fac reteta ta, pt ca tare bine arata
la 16.09.2011, 17:40

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking