Pastai iuti
Postat de Sabina in Conserve 7 Sep 2009 | 14944 vizualizari
Pastaile acestea inlocuiesc cu succes ardei iuti si putem sa le pregatim dupa cum dorim (mai iuti sau mai putin iuti). Sunt excelente pentru ciorbe si se pastreaza asemenea unor ardei iuti (in camara la loc ferit de umezeala si caldura).
Inapoi la reteta
|
Comentarii (8)
la 07.09.2009, 17:52
Nebunie de reteta, am facut si eu
la 07.09.2009, 19:22
foarte interesant, tata pune in fiecare an ardei iuti asta cu pastaile o vad pentru prima data, iau aminte si-mi notez.
arata fff bine!
la 08.09.2009, 23:21
Cred ca sunt super la o ciorbita!
la 09.09.2009, 13:14
Da, Oana sunt super. Mai ales ca poti sa manaci mai multe la o ciorbita, deoarece nu s la fel de iuti ca ardeii
la 18.09.2009, 17:20
bestiala fasolea murata si iute, pune si mama de ceva ani!!
la 30.08.2011, 18:05
Doar ce-am cules niste fasole verde din gradina si ma pregateam s-o oparesc si s-o bag la congelator....dar cred ca o sa opresc putina sa fac reteta ta, pt ca tare bine arata
COMENTEAZA