Paste cu branza la cuptor
Postat de Swanheart in Paste 3 Oct 2009 | 173277 vizualizari
Sunt un deliciu, atat calde, cat si reci, a doua zi. Practic e o reteta pe care am inventat-o eu (adica nu am luat-o de nicaieri, nu stiu daca exista sau nu), folosind ingredientele pe care le-am avut in casa. E o reteta care chiar trebuie incercata.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (10)
la 15.10.2009, 21:29
sunt f. bune; merge cam orice pasta; din comoditate si economie eu pun si spaghetti, dar e drept ca pastele scurte si late sunt mai indicate; mai pun un pic de lapte, sa iasa mai moale compozitia si sa copere totul, tapetez forma cu margarina si pesmet si gata... cui ii plac sarate, fara zahar, se pot pune diverse plante aromate ca ; oregano, busuioc, maghiran...un pic.
la 25.10.2009, 23:47
waw f bune...facea si mama reteta asta
la 28.10.2009, 15:26
niciodata nu am facut si nici nu am mancat dar trebuie sa incerc si eu reteta asta.
la 29.10.2009, 08:14
yami yami!
la 15.11.2009, 21:14
doamne, ce bine arata, trebuie neaparat sa fac si eu cat mai curand.... nu am mai mancat de mult..
la 17.11.2009, 13:39
Eu cred ca le fac azi.
la 08.01.2015, 18:34
Auzi la ea. cica ea le-a inventat . Reteta asta o stiu de mai bine de 20 de ani ,doar ca eu le prefer dulci si folosesc branza dulce , mai pun ceva arome gen rom sau amareto+ zahar. (cica inventia ei )
la 07.11.2018, 18:50
Se poate si cu brinza de vacà
COMENTEAZA