Paste cu ciuperci si sos de rosii

Postat de Corina33 in Fusilli
10 Oct 2013 | 28636 vizualizari

Am vazut la Andreea si mi s-a pus pata pe ele, asa ca musai a fost sa fac! :)) Tare bune au iesit, cred ca o sa fac mai des!

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 10.10.2013, 23:02
Rocsi scumpa, pup!
la 12.10.2013, 12:32
la 14.10.2013, 12:43
daca nu am sos de rosii pot sa folosesc bulion? si daca ciupercile sunt din comert, din conserva tot la fel le prepar? va multumesc frumos anticipat!
la 14.10.2013, 13:30
Marius91,Corina a scris la tipsuri ca le-a facut cu ciuperci din conserva,dar a scris la modul de preparare cum procedeaza daca foloseste ciuperci proaspete.
Cele din conserva nu mai trebuie fierte decat putin cu sosul de rosii.
Eu zic ca poti folosi bulion,doar sa nu fie prea subtire.
la 14.10.2013, 13:56
Poti folosi bulion si il fierbi pana scade si ajunge cum vrei tu sa fie!
la 14.10.2013, 19:13
Va multumesc frumos !
la 14.01.2020, 19:41
Foarte bune!eu am pus și ardei roșu gras👍

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking