Paste cu fructe de mare

Postat de Sylvia in Fructe de mare
29 Ian 2010 | 21570 vizualizari

Am mancat prima data paste cu fructe de mare in Italia la Rimini , am ramas fascinata de gustul lor. Aveau un amestec de arome rafinate si simple care le dadea un gust deosebit de bun, am cerut reteta si bucatarul a fost dragut si mi-a explicat si reteta si modul de preparare. Va impartasesc si voua aceasta reteta care o puteti prepara cu ce fructe de mare preferati si gasiti, e preferabil sa le utilizati pe cele proaspete. In Romania a vazut ca Metro are o mare varietate de fructe de mare proaspete si la preturi accesibile, mai ales ca acestea se cumpara de obicei in cantitate mica.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 29.01.2010, 19:55
Am o vaga impresie ca ai fiert prea mult pastele sau mi se pare?
Cit despre reteta, asa e - cele mai bune paste cu fructe de mare in Italia, Franta sau Spania se gasesc. In Italia sint de preferat, fiindca acolo oamenii nu concep sa nu-si faca paste proaspete.
la 29.01.2010, 20:03
Ce bunatate Mi-as turna un mujdei peste ele Delicioase, le ador!
la 29.01.2010, 20:09
PapaBun multumesc de vizita la paste , iti admir creatiile culinare . Nu stiu de ce par pastele prea fierte in poze ca nu au fost, eu mananc pastele numai preparate al dente, folosesc de regula Barilla . In Spania nu am ajuns inca sa mananc paste dar in Italia am mancat in vacante si in Franta de mai multe ori. Fara sa stau o secunda sa ma gandesc zic Paste pentru Italia , Franta castiga la zeci de alte retete dar nu aici, inclin sa cred ca ai dreptate cu Italia, fac si au pastele perfecte.
la 29.01.2010, 20:27
Oana am pus si eu ceva usturoi nu cred ca s-ar exclude un supliment si pe pizza cu fructed e mare pun usuroi merci de vizita
la 29.01.2010, 22:14
foarte bun!!
la 30.01.2010, 01:20
Foarte buna reteta. In curand o sa fac si eu, dar numai cu calamar si creveti, caci n-am vazut scoici.
Sa stii ca ce ai vazut tu la Metro nu au cum sa fie fructe de mare proaspete! Toate fructele de mare din Romania vin congelate, aici le decongeleaza si le pun pe pat de gheata sa ia ochii Si dupa aia, daca nu se vand le congeleaza din nou De aia eu cumpar numai fructe de mare congelate si preambalate, ca sa le decongelez eu cand am chef.
la 30.01.2010, 12:45
Vai Brandusa nu m-as fi gandit la o faza de asta, au voie sa faca asa ceva????Eu din Romania iti spun sincer ca nu am luat decat scoici ca m-au rugat nise prieteni sa le fac si o data congelate tot asa pt o cina in rest cand merg in Romania bag la greu ciorba de fasole cu ciolan, iahnie, ciorba de burta...cele traditional romanesti fructele de mare nu fac paret din meniu
la 30.01.2010, 19:17
Sylvia, arata fooarte bine si sunt sigura ca e delicioasa! Ai combinat totul foarte bine
la 30.01.2010, 20:45
Sylvia, sunt sigura ca n-au voie! Dar cate lucruri sunt facute fara sa ai voie pe aici..... Asa ca mai bine ma feresc!
la 02.02.2010, 15:48
Adinuta multumesc.
Bradusa super aiurea ce zici tu, atunci mai bine iei ca sa fii sigura fructe de mare congelate ca sunt super ok si acelea daca vin dintr-o tara care cu asta se ocupa
la 17.09.2010, 09:05
la 13.02.2011, 20:38
Maine am in plan cina romantica cu homar facut cu garnitura de orez alb si negru, pun reteta daca reusesc sa-l despic
la 08.02.2015, 15:18

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking