Paste cu trei feluri de ciuperci
Postat de Sylvia in Mancaruri de post 23 Mai 2010 | 6415 vizualizari
Nu stiam ce sa fac pentru ziua de carbohidrati din cadrul Dietei Rina , am cautat sa fac ceva lejer si care se prepara super lejer si gandul m-a dus iar spre aromele bucatariei chinezesti. Am facut penne rigate de la Barilla cu trei feluri de ciuperci : champinioane negre, champinioane aromate si ciuperci champinion. Daca nu le gasiti in Romania ( in Bucuresti stiu sigur ca este magazin cu alimente chinezesti) inlocuiti cu ciuperci champinion si pleurotus si ce mai gasiti in zona :) asta e farmecul in bucutarie mereu se poate inlocui si incerca noi si noi arome.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 23.05.2010, 17:53
primaaaa....superb
la 23.05.2010, 17:55
Felicitari! Arata excelent, totul!
la 23.05.2010, 18:33
ciuperci ,ciuperci si iar ciuperci ,sant extraordinar de bune ,vb din punctul meu de vedere,eu as putea manca zilnic numai ciuperci,super 5 furcu
la 23.05.2010, 18:36
ce de arome ....mmmmm....nebunie....
la 23.05.2010, 18:55
exact pe gustul meu, ca-s fan ciuperci!
la 23.05.2010, 19:51
Fetelor vad ca incet incet va conving si cu dieta mea ca se poate manca bine sa vad maine la ziua de fructe cu ce ma pot lauda
la 23.05.2010, 19:53
Multumesc pentru aprecieri sper sa le gasiti si in Romania daca vreti sa testati reteta
la 24.05.2010, 18:30
yami-yami!
COMENTEAZA