Paste cu trei feluri de ciuperci

Postat de Sylvia in Mancaruri de post
23 Mai 2010 | 6415 vizualizari

Nu stiam ce sa fac pentru ziua de carbohidrati din cadrul Dietei Rina , am cautat sa fac ceva lejer si care se prepara super lejer si gandul m-a dus iar spre aromele bucatariei chinezesti. Am facut penne rigate de la Barilla cu trei feluri de ciuperci : champinioane negre, champinioane aromate si ciuperci champinion. Daca nu le gasiti in Romania ( in Bucuresti stiu sigur ca este magazin cu alimente chinezesti) inlocuiti cu ciuperci champinion si pleurotus si ce mai gasiti in zona :) asta e farmecul in bucutarie mereu se poate inlocui si incerca noi si noi arome.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 23.05.2010, 17:53
primaaaa....superb
la 23.05.2010, 17:55
Felicitari! Arata excelent, totul!
la 23.05.2010, 18:14
la 23.05.2010, 18:33
ciuperci ,ciuperci si iar ciuperci ,sant extraordinar de bune ,vb din punctul meu de vedere,eu as putea manca zilnic numai ciuperci,super 5 furcu
la 23.05.2010, 18:36
ce de arome ....mmmmm....nebunie....
la 23.05.2010, 18:55
exact pe gustul meu, ca-s fan ciuperci!
la 23.05.2010, 19:51
Fetelor vad ca incet incet va conving si cu dieta mea ca se poate manca bine sa vad maine la ziua de fructe cu ce ma pot lauda
la 23.05.2010, 19:53
Multumesc pentru aprecieri sper sa le gasiti si in Romania daca vreti sa testati reteta
la 24.05.2010, 18:30
yami-yami!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking