Paste frantuzesti cu somon fume

Postat de nico15 in Paste
17 Aug 2011 | 7954 vizualizari

Paste frantuzesti cu somon fume

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 17.08.2011, 23:57
Bune, bune! Pastele servita a doua zi se lasa in apa sau se scurge apa?
la 18.08.2011, 01:08
la 18.08.2011, 05:40
Deosebite si frumos prezentate.
la 18.08.2011, 07:59
Pastele se fierb, se scurg se sareaza un pic si se adauga un pic de ulei de masline si se dau la frigider.
la 18.08.2011, 09:13
la 18.08.2011, 10:28
la 18.08.2011, 10:57
bun

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking