Pastourmadopita (placinta cu pastrama)

Postat de doralinda72 in Mancaruri cu carne
31 Mar 2013 | 8318 vizualizari

Pastourmadopita sau mai e cunoscuta si sub numele de Pita Kaisareias, e foarte populara in Grecia, si am descoperit-o de curand, de fapt o vedeam pe la toate tavernele dar nu am indraznit sa o cer nestiind ce e exact si cum odata eram cu soacra in oras, mi-a recomandat-o, si uite asa am ajuns sa o gatesc si eu! Foarte delicioasa! Dar cred ca totusi exista o diferenta intre pastourma greceasca si cea a noastra, si anume, cea greceasca e mult mai fina transata ca si feliile carpacio si are o crusta cu foarte multe ingrediente picantice si cu influente arabesti, turcesti......iar carnea fiind de vita, si nu de porc ca a noastra.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 01.04.2013, 17:24
Angy, ionela
la 01.04.2013, 21:56
cred ca este buna
la 01.04.2013, 22:10
Splendida placintica!
la 01.04.2013, 22:48
Loredana, corina
la 02.04.2013, 11:10
la 02.04.2013, 12:21
Diana

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking