la 22.11.2009, 19:40 cum condimetezi carnea de oaie ca sa prepari pastrama cum o afumi..?
la 22.11.2009, 20:20 noi tocmai am pus o oaie la 'pastramit', insa nu o afumam. O sa pun reteta la un moment dat..
la 22.11.2009, 20:58 unde ati pus-o? in garaj?
si io stiam ca nu se afuma, se vantura, din cate stiu eu se marineaza carnea cu buruieni si usturoi ofcourse si apoi se pune la vanturat ...sau nu???
mama anca ma omori cu zilele cu pastramile tale, e clar trebuie neaaparat sapt viitoare sa pun si eu de o pastrama ca prea pofta mi-ai facut...desi ma chinuiam acum sa o las mai usor cu carmurile
la 22.11.2009, 22:37 in frigidere..pe la lume asa e, se lasa la vanturat, aerisit...dar am auziot si varianta cu afumatul, tine de gust cred..
la 22.11.2009, 23:46 noi nu am afumat-o, era deja pregatita, dar am mai adaugat niste condimente!