Pastrama de oaie la gratar

Postat de liana_geicu in Oaie
21 Noi 2009 | 22919 vizualizari

un gratar de toamna tocmai bun de savurat alaturi de cei dragi....

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 22.11.2009, 19:40
cum condimetezi carnea de oaie ca sa prepari pastrama cum o afumi..?
la 22.11.2009, 20:20
noi tocmai am pus o oaie la 'pastramit', insa nu o afumam. O sa pun reteta la un moment dat..
la 22.11.2009, 20:58
unde ati pus-o? in garaj?

si io stiam ca nu se afuma, se vantura, din cate stiu eu se marineaza carnea cu buruieni si usturoi ofcourse si apoi se pune la vanturat ...sau nu???

mama anca ma omori cu zilele cu pastramile tale, e clar trebuie neaaparat sapt viitoare sa pun si eu de o pastrama ca prea pofta mi-ai facut...desi ma chinuiam acum sa o las mai usor cu carmurile
la 22.11.2009, 22:37
in frigidere..pe la lume asa e, se lasa la vanturat, aerisit...dar am auziot si varianta cu afumatul, tine de gust cred..
la 22.11.2009, 23:46
noi nu am afumat-o, era deja pregatita, dar am mai adaugat niste condimente!
la 21.11.2013, 06:45
tare buna
la 17.06.2021, 14:33

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking